👤 Over Jasper

Portret schets Jasper van den Blink creatieve tekstschrijver en copywriter

Hoi, ik ben Jasper van den Blink. Ik werk freelance als creatieve tekstschrijver en copywriter. Daarnaast reis ik de wereld over.

Wat ik doe
Ik schrijf artikelen en reclameteksten. Eerder werkte ik als freelance journalist en redacteur voor Het Parool, het Algemeen Dagblad en voor het tijdschrift VICE. Als copywriter schreef ik reclameteksten voor onder meer de TU-Delft, KPN en voor merken van Unilever.

Op het blog Zin & (On)zinnen leg ik mijn verwonderingen over de wereld vast. Momenteel doe ik dat in Midden-Amerika, waarvandaan ik ook aan mijn freelanceopdrachten werk als creatieve tekstschrijver en copywriter.

Wat ik voor jou kan doen
Ben je op zoek naar iemand die jouw boodschap – of verhaal – op een creatieve en overtuigende manier kan overbrengen?

Ik kan voor jou aan de slag gaan met shortcopy teksten (zoals merknamen, slogans of pay-offs) en longcopy opdrachten (zoals artikelen en webteksten). Ook kun je me inschakelen voor het ontwikkelen van een creatief reclameconcept.

Wat jij kunt doen
Meer informatie over mijn werk als creatieve tekstschrijver en copywriter – Ên voorbeeldwerk – vind je op mijn LinkedInprofiel.

Als je nog iets wilt weten, een offerte wilt ontvangen of een ansichtkaart vanuit het buitenland, stuur me dan een bericht via WhatsApp (+31 6 22 68 01 26) of vul het formulier hieronder in.

Binnen 48 uur krijg je van mij een reactie (Nederlandse tijd 😉).

    KVK: 51054752
    BTW: NL001636110B71