๐Ÿ‘ค Over mij

Over mij: Jasper van den Blink

Hoi, ik ben Jasper van den Blink. Ik werk freelance als creatief tekstschrijver, en reis daarnaast de wereld over.

Wat ik doe
Ik schrijf artikelen en reclameteksten. Eerder werkte ik als freelance journalist en redacteur voor Het Parool, het Algemeen Dagblad en voor het tijdschrift VICE. Als copywriter schreef ik reclameteksten voor onder meer de TU-Delft en voor merken van Unilever.

Op het blog Zin & (On)zinnen leg ik herkenbare verwonderingen over de wereld vast. Momenteel doe ik dat in Midden-Amerika, waarvandaan ik ook aan mijn freelanceopdrachten werk als creatief tekstschrijver.

Wat ik voor jou kan doen
Ben je op zoek naar iemand die jouw boodschap โ€“ of verhaal – op een creatieve en overtuigende manier kan overbrengen?

Ik kan voor jou aan de slag gaan met longcopy opdrachten (zoals artikelen, advertorials en brochures) en shortcopy teksten (zoals merknamen, slogans of pay-offs).

Wat jij kunt doen
Meer informatie over mijn werk als creatief tekstschrijver en voorbeeldwerk vind je op mijn LinkedInprofiel.

Als je nog iets wilt weten, een offerte wilt ontvangen รณf een ansichtkaart vanuit het buitenland, stuur me dan een bericht via WhatsApp (06-22680126) of vul het formulier hieronder in.

Binnen 48 uur krijg je van mij een reactie (Nederlandse tijd).

    KVK: 51054752
    BTW: NL 001636110871